Win een gratis backstage tour met je ticket! Nu deelnemen

Beste allen,

We beleven buitengewone tijden. Onze manier van leven verandert snel en we moeten ons als festivalorganisatoren aanpassen. Met name de steeds veranderende richtlijnen volgen en ver vooruit kijken, naar een toekomst waarin corona een permanent onderdeel wordt van al onze voorbereidingen.

Daarom zal het online ticketuitwisselingsplatform pas online zijn, van zodra we 100% zeker zijn dat ons 'script' water- en corona-proof is!  Want : In 2021 willen we festivals organiseren waar je je veilig kan voelen, zonder in te boeten aan de sfeer die festivals zo geweldig maakt.  Om dit 100% te kunnen beheren, zonder toegevingen, is er tijd nodig om alle noodzakelijke aspecten te regelen.  En tijd is precies wat we vandaag van u vragen; geen maanden, maar een paar weken.

Om jullie geduld niet te veel op de proef te stellen, geven we jullie dit reeds mee . We voorzien voor alle W-fest bezoekers die hun festivalticket voor 12 maart 2020 hebben gekocht, een GRATIS toegang op Sinner's Day Special 2021, Sinner Day 2021 en W-fest 2021.

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Laten we voor elkaar zorgen. 

Blijf ons volgen, blijf positief, blijf veilig! 

Erik & team

Beste ondernemer,

Kom ook jij straks 100% fiscaal voordelig genieten van de beste bands van de jaren ’80 ?

Met op de affiche het beste 80s outdoor zomer-event, het W-Festival en het al even unieke outdoor optreden van The Jacksons op 28 mei 2021, is het nu al vooruit dromen van unieke momenten !

Vanaf 900 euro + BTW kan ook jij VIP-sponsor worden van de W-Business-Wall of fame. Een 20m lange op 3m hoge ‘Wall’ centraal opgesteld naast de main-bars en voorzien van de logo’s van muziekminnende bedrijven die zichzelf willen promoten én – in één moeite – met 2 personen in VIP naar één (festival) dag kunnen afzakken!

wall of fame

Voor de deelname aan de WBW ontvang je een factuur van 900 euro+btw. Je kiest als partner vervolgens je favouriete festivaldag of concert en je VIP tickets volgen via mail! Wij staan in voor het ontwerp van de wall, jullie hoeven enkel het design goed te keuren!

Ondersteun de evenementensector, zorg voor de promotie van je bedrijf en gun jezelf een top-ervaring!

Inschrijven kan tot mid november.
Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info of om in te schrijven.

We zien je dan graag terug !
Het W-fest team