Camping

De W-festival camping 2021 wordt gehost door de professionele camping ‘Klein Strand’ in Jabbeke (op 16 km van het festival). Op deze zeer goed uitgeruste camping vind je alle comfort die je nodig hebt, zoals elektriciteit, wateraansluiting, permanent sanitair en douches. Verder heb je toegang tot de bar, ontbijtrestaurant, Chinees restaurant en zwemmeer.

De openingstijden van de diensten zijn:

Zwemmeer 10:00-19:00
Restaurant 12:00-14:30, 18:00-22:00
Bar 10:00-23:00 (ontbijt vanaf 07:30)
Belgian fries Lodge 10:00-23:00

In je W-festival campingticket zit eveneens de aangeboden shuttleservice (25 min rijden):

  • (uur tbc) ochtendshuttle van camping naar W-festival
  • (uur tbc) middagpendel van camping naar W-festival
  • (uur tbc) avondshuttle van camping naar W-festival
  • 30 min na laatste optreden van de dag, shuttle van W-festival naar de camping

Er wordt een privé shuttle voorzien om je van W-festival naar de camping en terug te brengen voor noodgevallen overdag voor een totaal van 20 euro (heen en terug). De privéshuttle is niet van tevoren te boeken, maar zal de hele dag beschikbaar zijn bij een duidelijk gemarkeerde halte (op de camping en op het festival). Bij aankomst op de camping word je begeleid naar je plek, ontvang je je festivalarmband en het festival-/campingreglement. Je hoeft dus niet in de rij te wachten op het festival.

Met je campingtickets van 5 nachten kan je de nacht van 25/08 blijven tot en met de nacht van 29/08.

Met je campingticket voor 1 nacht kun je de nacht van aankomst blijven.

Inchecken na 12:00 GMT+1)
Uitchecken voor 12:00 (GMT+1)

Als je een boeking hebt gemaakt voor Sinner’s Day Special (25/08) én een campingticket voor 5 nachten, mag je de 24ste om 12:00 (GMT+1) op de camping.

 

Hotel

Ontdek onze partner hotels in onderstaande tabel. Vermeld bij boeking de code: WFEST2021 en krijg een goodiebag op de kamer cadeau! 

Oostende heeft daarbovenop een rijk aanbod aan hotels. Een boeking voor andere hotels kan gemaakt worden via het VVV-kantoor Oostende en hun booking website.

De website visitoostende.be biedt allerlei nuttige informatie om je festivalverblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

NaamSterrenVanaf prijsWandelafstandAdresTelefoonWebsite
Hotel Monarc 4 sterren   15min Koningsstraat 61, 8400 Oostende +32(0)59 70 10 35 Visit website
             
             
             

Transport

Met de auto

De parking van W-festival bevindt zich op: (parkeerlocatie onder voorbehoud). Indien de parking niet op wandelafstand is wordt er een pendeldienst voorzien om je van en naar het festival te brengen.

Met de trein

Het centraal station van Oostende ligt op 8 minuten wandelen van de ingang van het W-festival. Er is voldoende openbaar vervoer vanaf het station naar de stad en naar het festivalterrein. Voor meer informatie over treinen naar Oostende, ga naar: https://www.belgiantrain.be/en

Met de kusttram

Deze tram verbindt de kuststeden en rijdt tot 01.30 uur. Meer info op: https://www.dekusttram.be/en/

Met de bus

De stadsbussen brengen je op vrijdag en zaterdag tot 02.30 uur naar aangrenzende steden. Op alle andere dagen rijden er bussen tot 23.30 uur. We zijn momenteel in gesprek met deze openbare dienst om hun diensten op woensdag, donderdag en zondag te verlengen tot 01.00 uur. Blijf ons volgen voor meer informatie. Informatie over bussen in Oostende vind je hier: https://www.delijn.be/en/gemeenten/gemeente/oostende?vertaling=true