Beste muziekliefhebbers,

 
Het zijn bijzondere tijden voor ons allemaal. De muzieksector heeft het sinds maart bijzonder hard te verduren. Onze passie is – tijdelijk – de mond gesnoerd.
 
We krijgen nu tijd om te organiseren, om concrete en fijne plannen te maken. Om in 2021 terug te slaan met topproducties die, alleen al muzikaal gezien hoge ogen zullen gooien. Het verloren jaar krijgt met de wilskracht van ons team meteen een invulling van hoop en enthousiasme.
 
Word deel van de W-Fest familie
 
Om deze topproducties op touw te zetten én jullie actief te laten deelnemen vragen wij – geholpen door de overheid – jullie steun. Eén van de ingezette steunmaatregelen van de overheid is de Winwinlening, een investeringsplatform waar wij de voorbije 2 jaar met succes gebruik van hebben gemaakt. De winwinlening biedt jullie de mogelijkheid te investeren in ons bedrijf, WAVE TO SYNTH, tegen een rendement van 4% (2,5% korting op persoonsbelasting, 1,5% intrest), over een periode van 10 jaar. De overheid waarborgde tot nog toe 30% van de investering. Als extra stimulans geeft de overheid tijdelijk een extra motivatie in jullie voordeel, door 40% waarborg te bieden.
 
Wij willen jullie vragen - als muziekliefhebbers - om mee te stappen in ons verhaal en zo samen een stukje festivalgeschiedenis te schrijven. Want iedere winwin-investeerder is voor ons deel van onze familie! En onze familie stààt er wel: we tellen niet minder dan 38 enthousiaste winwin-investeerders en 34 actieve aandeelhouders.
 
Voor elk wat wils
 
Als potentiële investeerder & partner wil je uiteraard weten welke de producties vanaf 2021 zullen zijn. We lichten alvast een tipje van de sluier.
 
Zomer 2021 (Waregem)
De 5de editie van het W-festival waarbij we ons vanaf 2021, 4 dagen lang, focussen op populaire ‘80s muziek. Vanaf 2021 volop gesteund door mediapartners JOE FM & Humo. Als primeur vinden jullie hierbij de video van het festival die een fijn overzicht biedt van alle voorziene 2021 acts. Acht minuten wegdromen op het ritme van W-fest 2021!
 

Najaar 2021 (Sint Truiden)

‘Onze’ eerste Sinner’s Day editie sinds we het festival eind 2019 hebben overgenomen. Met ook hier een TOP-affiche en ondersteuning van een belangrijk radiostation: Studio Brussel! Sinner’s Day neemt vanaf 2021, gedurende 3 dagen, het zwarte kantje van W-festival helemaal over. Voor diegenen die de voorstelling van de 2021 editie zouden gemist hebben, check even deze link! Een Sinner’s Day Special zal éénmalig worden opgezet daags voor W-fest (Waregem, 11 augustus) omdat beide toppers (reünie van THE NEON JUDGEMENT en FRONT242) niet mee konden verhuizen naar oktober 2021.
 
 
Drie belangrijke & unieke producties met een wereld van muzikale opportuniteiten en sterke mediapartners. Dat is de toekomst van Wave To Synth, waar je vanop de eerste rij deel van kan uitmaken!
 
Profiteer van de Winwin lening
 
Wil je meegaan in onze uitbouw en investeren dan hebben we het volgende in petto:
 
-Investeren kan vanaf 2500 € (en per schijf van 2500 €), over een periode van 10 jaar, tot 75000 €
-Per jaar ontvang je 4% rendement (2,5% via korting op PB, 1,5% rente)
-Per schijf ontvang je een Winwin partner-card die je toegang geeft tot alle productiedagen en dat gedurende 10 jaar, de looptijd van de investering
-Je investering is tot 40% gewaarborgd door de overheid
 
Het overheidsorgaan PMVZ zal jullie na intekening de officiële documenten bezorgen. Vanaf dan is het aftellen naar de 2021 producties. Samen met ons!
 
Zit je nog met vragen? Bel gerust naar 0486 131313, we staan je graag te woord!